Munca in Germania

Locuri de munca in Germania

Ingrijire batrani in Germania

Ingrijire batrani in Germania

3 July, 2014

Bazati pe colaborarea cu doua dintre cele mai mari comunitati ce ofera locuri de munca ca bone, menajere si ingrijire batrani in Germania deschidem rubrica aceasta incepand de azi. Impreuna cu iJobs vom distribui regulat anunturile de angajare postate pe paginile noastre de FaceBook, pentru a veni in ajutorul celor ce cauta de munca in Germania, Austria si Elvetia.

Exista sanse mari de angajare in Germania daca veti folosi baza de date EURES, mai ales ca o slujba gasita prin intermediul acestui serviciu comunitar este lipsita de riscuri. o alta varianta este cea de a inlocui persoanele ce au deja acest loc de munca si doresc sa se intoarca acasa, in Romania, pentru concediu. In acest fel veti face rost de referinte si veti avea deja experienta in domeniu. Limba germana este obligatorie, cunostinte medicale atestate constituie un avantaj.

Din informatiile noastre a reiesit ca nemtii prefera romanii si moldovenii penteu a ingriji de persoanele in varsta pentru ca femeile de la noi sunt blande, muncitoare si serioase. Daca pentru bone, moda asiaticelor a ajuns chiar si in Romania, pentru a ingriji batrani suntem inca printre cei preferati in Europa, deci si in Germania.

Cerinte pentru angajare in Germania

In primul rand cunaosterea limbii germane, apoi experienta atestata. Fara cele doua va fi foarte greu sa gasiti de munca, poate doar pe baza de recomandare sau la cetateni straini stabiliti in Germania. Primi sute de email-uri cu cereri de angajare, insa 90% vad ca sunt de la cei ce nu striu limba germana, deci din pacate sansele sunt minime. Va sfatuim sa faceti cursuri, degeaba ne explicati ca stiti italiana sau spaniola, ba chiar unii ne-au scris de turca. Site-urile noastre sunt citite in general de romani si de firmele germane ce agreeaza angajatii din Romania, deci slabe sanse fara a sti limba germana macar la nivel conversational, desi scrisul si cititul sunt la fel de importante.

Ingrijire batrani - Germania


Oferte recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *