Munca in Germania

Locuri de munca in Germania

Locuri de munca in Geramania

Locuri de munca in Geramania

13 August, 2015

Angajam de urgenta ospatar vorbitor de limba germana la nivel de B2 si bucatar cu experienta in bucataria mediteraneana. Fara cazare, se ofera un salariu atractiv si conditii de lucru intr-un colectiv numai de romani. Pentru eventuale informatii pot suna la numarul de mai jos – restaurant Rosmarino. Deasemenea cautam un cuplu pentru a lucra la restaurantul din orasul Salzgitter-Lebenstedt. Se ofera 2.000 de euro pentru ambii – deci cate 1000 de persoana, la care se adauga casa si masa gratuit! Unul dintre cei doi va lucra ca bucatar si sotul sau sotia ca ajutor, va face curatenie, etc. Pentru o familie pare oferta ideala!

Locuri de munca in Geramania 2015 – 2016

Bistrorant Rosmarino angajeaza pentru sediul sau din Olching un bucatar cu experienta si un ospatar, iar pentru restaurantul cu specific romanesc din Salzgitter-Lebenstedt un cuplu, cu salariu atractiv si cazare si masa asigurate! Va spun din propria experienta, decat sa dai intre 500 si 800 de euro pe cazare, inca 300 pe mancare cel putin, eu zic ca facand o economie de cel putin 800 de euro, lucrand intr-un colectiv majoritar romanesc, este o afacere mai mult decat buna. Nu ai sa pui la buzunar toti cei 2000 de euro, insa cu siguranta poti economisi cel putin 1500 pe luna. Nu platesti caution, provizion – banuiesc ca stii cat inseamna asta in Germania!

Nu uitati de CV in limba romana, NU postati pe site-ul nostru ci scrieti la adresa de email de mai jos. Sau sunati la numerele de telefon – mai ales daca sunteti in Germaia si nu e o problema sa discutati cateva minute cu angajatorul. Oferta este destul de tentatnta, nu pierdeti timpul si astfel sa riscati sa gasiti posturile ocupate! Avem 4 posturi deci, un cuplu – de preferat – si un ospatar si un bucatar in Germania! Succes!

Rosmarino


Oferte recente:

1Comments

  • Cu scuzele de rigoare, am omis sa mentionez ca de marti pana vineri bucataria este inchisa intre orele 14:30 si 17:30, deci bucatarul va avea pauza in aceste zile, iar orarul de functionare al bucatariei va fi: Marti-Vineri 11-14:30 si 17:30-23, Sambata 11-14:30 si 17:30-00 si Duminica 11:00-22:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *