Munca in Germania

Locuri de munca in Germania

Adauga oferta

Adauga oferta

Persoanele fizice si firmele care ofera un loc de munca in Germania sunt rugate sa posteze aici ofertele lor de munca, cat mai detaliat. Este indicat sa se anunte ce fel de loc de munca se ofera, cerintele, datele angajatorului, etc. Anunturile sunt gratuite pentru toate firmele de intermediere ce nu percep comision de la angajati inainte ca acestia sa primeasca primul salariu. Nu sunt acceptate firmele ce iau comisioane ascunse, sub forma de bilet pre-platit sau alte astfel de forme mascate de a lua bani de la viitorii angajati.

Firmele ce ofera locuri de munca sunt in general platite de angajator, care isi doreste angajati calificati si seriosi, deci nu exista motive pentru care ar trebui sa platiti in avans sume de bani intermediarilor. Va sfatuim sa cautati periodic si ofertele disponibile pe site-ul EURES! Sunt 100% legale si sigure!

Conditii adugare oferta de munca: Toate datele legate de locul de munca trebuiesc completate – nume angajator, adresa si date de contact. Mai trebuie sa aveti afisate conditiile de munca, salariul – brut, pentru ca se stie ca in Germania sunt diverse clase de impozitare si netul difera de la caz la caz. Detalii folositoare, nu faceti anunturi scurte de cateva cuvinte! Bafta.

Munca in Germania


Oferte recente:

  • Nu sunt oferte de munca recente