Munca in Germania

Locuri de munca in Germania

Oferte EURES pentru Germania

Oferte EURES pentru Germania

1 July, 2014

Cele mai sigure oferte de munca in Uniunea Europeana, deci si in Germania sau Austria vin de la EURES, iata mai jos care sunt ofertele de astazi. Nu uitati ca pentru a vedea ofertele noi trebuie sa intrati regulat pe site, iar prezenta unui CV detaliat va ajuta sa gasiti mai usor un loc de munca. Agentia Federala de Munca din Germania adauga periodic oferte de munca, evident legale.

In  Aachen se cauta Specialist(a) IT (inginer sau tehnician), selectia finala fiind in perioada 03.11 – 07.11.2014. Pentru a ocupa acest loc de munca va trebui sa detineti o diploma de licenta in informatica, inginerie electrica, matematica sau fizica. Detalii suplimentare direct pe site-ul ofertantului la adresa www.regina.rwth-aachen.de sau la numarul de telefon 021 3165508. Sunt disponibile 25 de locuri pentru cetatenii romani ce vor sa lucreze in Germania. Termenul limita de depunere a CV-urilor pe site-ul EURES este 2014-09-12.

Va anuntam ca deja colaboram cu doua portaluri ce ofera locuri de munca doamnelor si domnisoarelor, ca bona sau menajera in Germania. Desemenea avem o colaborare stransa cu cei ce ofera locuri de munca pentru ingrijire batrani. Cerintele obligatorii sunt limba germana la nivel conversational si experienta de minim doi ani in domeniu, cu referinte daca se poate.

Cereri de munca

Sunt din Oradea, am 33 de ani si as dori un loc de munca in domeniul ingrijire batrani sau camerista la hotel, si pentru sotul meu in constructii amenajari interioare, precisez ca sotul stie limba engleza, dar eu germana, o inteleg nu vorbesc perfect, dar am mai lucrat in Germania, ne puteti contacta la numarul de telefon 0741436123 rugam seriozitate.Va multumim.

Ingrijire batrani in Germania

Ingrijire batrani in Germania


Oferte recente:

1Comments

  • [ Munca.e4de ] => Monica, anuntul tau a fost publicat. [ Va rugam nu mai scrieti prescurtat, recititi anuntul inainte de a posta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *