Munca in Germania

Locuri de munca in Germania

Anunturi angajare in Germania

Anunturi angajare in Germania

2 July, 2014

Desi site-ul nostru este nou am primit cateva zeci de cereri de locuri de munca in Germania, pe care le postam imediat pe site pentru a fi gasite de cei ce sunt in cautarea de muncitori romani. O parte din anunturi vor ramane sub forma de comentarii, fiind plasate corect, o alta parte le vom muta in articole separate. Cu aceasta ocazie va rugam sa nu postati acelasi anunt de 10 ori pe toate paginile site-ului, un singur anunt este suficient. Evident daca ai un anunt cu angajarea, altul cu cazarea, le postezi pe ambele, dar la locul potrivit pentru fiecare.

[ Adrian Istrate ] Buna ziua, m-ar interesa si pe mine un loc de munca in Hamburg, Germania in fabrici sau agricultura, momentan lucrez intr-o fabrica in Hamburg dar se anunta disponibilizari si as dorii sa imi gasesc in alta parte ca sa nu raman pe dinafara fara un loc de munca. Multumesc, nr meu de contact este : 4915171969221 , am 29 ani.

[ Sofia ] Buna ziua, caut si eu un loc de munca in Munchen pentru mine si prietenul meu in domeniul hotelier, gradinarit, orice. Multumesc.

[ Damir ] Buna ziua. Am 31 de ani. Caut de munca in domeniul hotelier, restaurante in zona Nagold, Altensteig. Am experienta de munca pe vase de croaziera si in restaurante in Anglia. Vorbesc germana si engleza. Daca aveti vreo informatie sau vreun contact. Numarul meu de telefon  este 91745159759.

Menajera Munchen


Oferte recente:

2Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *