Munca in Germania

Locuri de munca in Germania

Cereri de munca in Germania

Cereri de munca in Germania

1 July, 2014

Desi site-ul nostru a fost lansat abia azi de dimineata am primit deja cateva cereri de locuri de munca in Germania. Mentionam inca odata ca nu noi postam aici ofertele de munca, nu le intermediem ci oferim tututor sansa de a posta gratuit anunturile, fie ele cereri de locuri de munca sau oferte de la angajatori. Faptul ca anuntul tau este usor de gasit printr-o simpla cautare pe site reprezinta un avantaj, fata de alte metode de postare pe internet. Exista si sansa ca unul dintre cititori sa vada cererea ta si sa posteze o oferta de care a auzit recent, iar comunicare ape Facebook faciliteaza acest lucru.

Faptul ca nu noi suntem cei care postreaza anunturile cu locuri de munca disponibile a mai fost anuntat pe site-ul nostru inca de la lansare, deci acestea vor apare pe parcurs, insa faptul ca voi ati postat deja un CV da posibilitatea angajatorilor care ne citesc sa va contacteze, in cazul in care au nevoie de angajati in ceea ce spuneti voi ca stiti sa faceti.

Anunturile generale, cele incomplete [ fara date de contact, mentiuni despre calificari – daca spuneti ca sunteti calificati trebuie sa dovediti cu acte – fara a spune unde sunteti in momentul acesta si cat de repede puteti ajunge in Germania, orasul in care va aflati, etc ] au cele mai mici sanse de a gasi pe cineva interesat sa raspunda la anuntul respectiv.

Oferte-de-munca-Germania


Oferte recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *