Munca in Germania

Locuri de munca in Germania

Asistente medicale in Germania

Asistente medicale in Germania

11 May, 2015

In Germania cele mai cautate meserii pentru cei veniti sa munceasca aici sunt in domeniul medical, iar asistentele medicale sunt la mare cautare, deci daca stii limba germana si vrei sa ai un salariu decent, incearca sa gasesti toate ofertele disponibile, sunt cu sutele pe site-ul EURES. Chiar astazi am primit o oferta pentru trei posturi in Troisdorf. Deci se poate, totul este sa cauti cu perseverenta locurile de munca disponibile, ele apar saptamanal pe sit-ul nostru sau pe pagina de facebook.

Asistente medicale in Germania

Daca va intreseaza cele trei posturi de asistenta medicala din Troisdorf puteti lua legatura cu angajatorul prin telefon sau email – recomand telefonic, caci asa sunteti siguri ca ati gasit exact ce informatii sunt necesare. Ne adresam pe aceasta cale si firmelor de rercutare care vor sa colaboreze cu noi, nu este nevoie decat de o sponsorizare a site-ului nostru cu maxim 40 de euro pe an!

Puteti posta si cererile de munca la noi pe site, insa din cate am obeservat cele legate de domeniul medical nu sunt inca la fel de cautate ca in alte domenii, sansa de a fi contactat depinde doar de gasirea anuntului de catre persoane interesate de acest aspect, sau de catre romani din Germania care au cunostinta de existenta unor posturi vacante si vor sa ajute.

Daca puteti ajuta cu informatii legate de munca in sanatate in Germania, atat pentru medici cat si pentru asistente, va asteptam cu informatii utile pe car esa le distribuim citiotorilor nostri!

Asistente medicale in Germania

Nume: Gemeindeverwaltung Gemmerich
Informaţii: Ralf Dierks
Adresă: Mottmannstraße 4, D-53842 Troisdorf, Deutschland
Nr. telefon: +49 2241 1451670


Oferte recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *