Munca in Germania

Locuri de munca in Germania

Locuri de munca de acasa

Locuri de munca de acasa

3 August, 2014

Probabil ca ati vazut deja pe net sute sau mii de anunturi legate de cum sa castigi bani de acasa, in general fiind vorba de citit email-uri sau alte bazaconii de genul asta. Portalul e4De are insa o alta propunere, mult mai sigura si evident mai banoasa. Este vorba de creator de continut, in diverse limbi. Am sa va explic in cele ce urmeaza cum merg treburile, avem deja persoane prinse in proiect, ce castiga cateva mii de euro lunar, dar nu o sa ascund acest lucru, este vorba de o evolutie ce a durat intre 7 si 10 luni. Avantajul principal: odata format un portofoliu de clienti, acestia iti ofera un venit sigur lunar, iar in functie de calitatea a ceea ce scrii [ evident ca in timp te perfectionezi ]se poate primi si 10 sau 20 de euro pentru un articol, pe care-l scrii in 2 sau maxim trei ore, cu documentare cu tot.

Avand in vedere ca multi clienti sunt romani, am sa dau un pret de pornire in lei, deci pentru un articol de 400 de cuvinte, vei incasa imediat 8 lei, in faza de incepator. Pentru ca asa cum este peste tot, exista trei nivele de plata, incepator, mediu si avansat. La toate cele trei nivele se cere corectitudine din punct de vedere gramatical, iar pretul se dubleaza odata cu fiecare nivel. Ca idee acest articol are mai putin de 300 de cuvinte.

Copywriter: aceasta este ultima etapa si deja sunteti la nivelul IV, despre care nu am amintit anterior, este etapa in care deja creati continut pentru clientii ce v-au ales drept parteneri. Important! Desi noi intermediem prima etapa [ adica luam banii de la clienti in avans, pentru a avea garantia platii si trimitem articolele clientilor pentru a nu avea discutii ca nu s-a indeplinit task-ul ] nu percepem comisioane, acest servicu este gratuit pentru toti cei ce sunt in grupul nostru de FaceBook.

copywriter-germania


Oferte recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *