Munca in Germania

Locuri de munca in Germania

Soferi profesionisti in Germania

Soferi profesionisti in Germania

8 May, 2015

Mai multe locuri de munca pentru soferi in Germania au fost postate pe un site de recrutare din Aachen, asa ca ne grabim sa va dam si voua cateva informatii despre locurile de munca disponibile luna aceasta. Firma Feustel Logistik & Spedition GmbH ce poate fi contactata telefonic la numarul de telefon +49 3447 514836, angajeaza soferi profesionisti cu permis de conducere  C / CE si experienta oferin salarii bune. Se ofera salriu fix + cheltuieli de deplasare.

Soferi profesionisti in Germania

Daca stii limba germana si ai permis de conducere categoriile C / CE, suna la firma  Feustel Logistik & Spedition GmbH pentru a stabili data si ora interviului! Iar aceasta nu este singura oferta, puteti incerca si la K. Behlert Bettina Behlert Transportunternehmen, conditii asemanatoare. Pentru programari sunati la +49 3693 890300. Timp de munca 40 de ore pe saptamana.

Firma Uwe Kammerer Schwarzwaldbriketts este in cautarea de soferi pentru camioane pentru a transporta busteni. Se cere si cursuri de stivuitor fiind vorba de incarcare descarcare remorca.

Anunturile sun valabile doar pentru luna in curs, locurile fiind limitate. Pentru alte oferte cautati pe site, reveniti periodic pentru a vedea cele mai noi oferte! Daca doriti si alte categorii de oferte vedeti ce rubrici mai avem pe site, muncitori necalificati, ingineri sau specialisti IT. Pentru medici si asistente medicale avem rubrica separata! Nu lasati mesaj pe site, angajatorii nu stiu limba romana si nu citesc anunturile si postarile de aici!

Esti firma de recrutare? Asteptam un mesaj de la dumneavoastra pentru a stabili detaliile de colaborare!

Sofer profesionist Germania

Locuri de munca sofer profesionist in Germania


Oferte recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *