Munca in Germania

Locuri de munca in Germania

Locuri de munca in Germania si Austria

Locuri de munca in Germania si Austria

7 February, 2015

Asa cum v-am obisnuit de la deschiderea acestui site postam regulat mesajele venite de la cititorii nostri. Iar ceea ce ne bucura este faptul ca anul acesta, desi suntem inca la inceput, portalul e4De care gazduieste si site-ul nostru a depasit 1 milion de vizitatori unici! Suntem din ce in ce mai cautati, ceea ce ne demonstreaza ca suntem pe drumul cel bun. Regretam ca avem atat de putine firme de intermediere locuri de munca care sunt dispuse sa lucreze cu noi, preferand sa incerce sa abordeze potetialii angajati direct pe paginile noastre de facebook, dar poate ca dupa ce vor realiza ca nu se poate posta in grupuri, vor schimba oarecum atitudinea.

Indrecan Adrian ne scrie: Buna ziua! Ma numesc Adrian, am 34 ani.as dori sa gasesc de munca in Germania, Austria sau Norvegia! as dori sa muncesc in domeniile: la pensiune,in fabrici,constructii,ferma. Am mai lucrat ca si: rectificator planetare de diferite modele, constructii, magazioner – manipulant marfa, retetist preparator mase plastice pe masini de injectie, operator pe masini de prelucrare lemn ((MDF) si actualmente MAPN. Date contact: maill: indrecan_lt@yahoo.comsi tel:0762676820, va multumesc!

Mihai a lasat urmatorul mesaj: Sunt sudor CO2 si sarma plina, lucrez momentan in Germania pe santier naval. As dori sa imi caut un loc de munca mai bine platit, sunt in Germania de 4 ani. [ Din pacate Mihai nu a lasat si adresa de contact. ]

Sunt Maria Gherghel, am 40 de ani, am experiență în domeniul bucătărie, caut un loc de munca ca ajutor de bucătar sau menaj bucătărie restaurant. Sunt serioasa, vorbesc foarte puțin limba germana. Vă mulțumesc. [ La fel doamna Maria nu alasat numarul de telefon – speram sa fie contactata direct aici si adresa de email sa fie una reala, pentru a primi notificarile ].

Locuri-de-munca-in-Germania


Oferte recente:

2Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *