Munca in Germania

Locuri de munca in Germania

Intrebari pentru avocat legislatia muncii

Intrebari pentru avocat legislatia muncii

18 November, 2016

Cumnatul meu a lucrat la o firma de termopane în Deutschland, și îi s-a promis ca îi se face contract de munca , și într-un final nu îi sa mai făcut nici contract și nu a primit nici banii pentru care a lucrat , patronul e un roman și timp de 3 saptamani îl sunam continuu și nu ne răspunde nici la tel , suntem într-o situație foarte urata . Va rugam din suflet sa ne faci un sfat ce sa facem , pentru ca noi nu știm nici limba germana foarte bine încât sa mergem la autorități .Va mulțumesc.

Buna ziua. Ma numesc Hurdela Ionel Adrian si as avea o intrebare legata de MPU. Am facut testul si din pacate mi-a venit raspunsul. Din spusele colegilor e pozitiv cea ce nu confirma in acte, intrebarea mea este ? Am avut avut permis luat in Romania l-am preschimbat aici in Germana am fost prins cu alcool etc judecat. Am platit amenda, as vrea sa stiu pot sa merg in Romania sa dau din nou cit ? E timpul de restrictie ca sa dai din ..nou in Romania?

Va reamintesc permisu e suspendat de un an ..cea ce vrau eu sa nu mai platesc ca e mafie numai sa ea bani cu testarea mpu ..cea ce stiu din auzite ca abia dupa a 2 sau a 3 sedinta te accepta ..in sistem ..

Daca ati putea sa ma ajutati cu un mic raspuns ..Va multumesc .


Oferte recente:

  • Nu sunt oferte de munca recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *