Munca in Germania

Locuri de munca in Germania

Cum gasim de munca pe FaceBook

Cum gasim de munca pe FaceBook

14 July, 2014

Pe FaceBook sunt zeci de grupuri ale comunitatii romanesti din Germania, unul dintre ele, cel la care suntem si noi afiliati are deja peste 12 mii de membri, deci suficient de multi ca sa apreciem ca oricine are minimul de cunostinte de germana si o calificare cautata, isi va gasi de munca. Noi gandim in perspectiva, principalul scop fiind acela de a reuni cat mai multi romani aflati deja in Germania si care pot oferi informatii corecte si mai ales de actualitate despre oportunitatile de angajare. Iata cateva din sutele de cereri de locuri de munca primite in ultimul timp atat pe portalul e4De cat si pe FaceBook.

[ Claudiu ] Buna ziua. Suntem o familie de romani (sot si sotie) locuim si lucram in Simmersfeld – Germania de patru luni la un hotel dar dorim sa gasim de munca tot in hotel la curatenia pe camere, unde putem avea cazare si mincare si binenteles salariu .va multumim anticipat pentru ajutor.

[ Radu Dumitru ] Buna ziua!! Sunt in cautare de loc de munca ( in orce domeniu ), stau in Germania in Bremen mai exact, imi puteti lasa mail pe adresa de mail ilov3girls@yahoo.comVa multumesc!!

[ Paul ] Buna ziua, echipa 2 persoane ( Stockstadt am Rhein ) cautam in domeniul gresie si faiata, experienta aici 3 ani, detinem scule , auto, acte e.t.c, rugam seriozitate, tel. 015171625190.

Credem noi ca in zona Stockstadt am Rhein, un orasel cu putin peste 5.000 de locuitori este destul de dificil de gasit un loc de munca, sau poate tocmai aici e mai usor, ramane sa ne spuna Paul cum merg treburile in oraselele acestea mai mici.

Romanii din Stockstadt am Rhein


Oferte recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *