Munca in Germania

Locuri de munca in Germania

Stiri din Germania

Stiri din Germania

23 April, 2020

Deja a devenit viral clipul in care mai multi muncitori romani veniti anul acesta la cules sparanghel se revolta pentru ca au fost inselati atunci cand li s-au facut contractele de munca. Stim cu totii ca a fost un scandal mare cand cateva mii de romani au fost luati din Cluj si Iasi pentru a fi dusi la munca in Germania.  Acestia au semnat contracte cu plata la ora, dar se pare ca de fapt sunt platiti la kilogram, iar norma se poate face doar daca muncesti pe rupte minim 13 – 16 ore pe zi. Evident ca lumea s-a revoltat, au fost facute filmari si distribuite pe FaceBook.

Chiar daca nu sunt dovedite acuzatiile, faptul ca li se cer bani pentru a primi actele – buletinele romanesti – este deja o dovada clara ca acolo se intampla lucruri ilegale. Multi nu stiu ca pot merge la consulate si pot lua GRATUIT un titlu de calatorie si cu el pot ajunge legal si fara probleme in Romania. Daca aveti informatii legate de astfel de situatii nu ezitati sa ne contactati.

Nu uitati ca site-ul nostru verifica in prealabil ofertele postate pe site. Insa in mod cert nu putem sti ce hram poarta intermediarii, cu atat mai putin patronii din Germania. Asa ca orice informatie in plus este bine venita! Verificati ofertele de munca de pe site! Contactati direct ofertantul, noi nu intermediem si nu oferim locuri de munca! Este un site de anunturi!

Munca în agricultură

Munca în agricultură în Germania


Oferte recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *