Munca in Germania

Locuri de munca in Germania

Instalator Germania

Instalator Germania

18 March, 2019

Căutam pentru Firma Germana din sudul Germaniei INSTALATOR – APĂ ȘI ÎNCĂLZIRE (sanitareinstallateure) calificat sau cu experienta. Nu este obligatorie cunoașterea limbii germane. Angajare conform legislației germane, ajutor la întocmirea actelor, cazare asigurată gratis. Salariile pornesc in perioada de probă de la 1400€/net/160 ore pe luna, care poate crește în funcție de evoluția fiecărei persoane si de cunoștințele de limba germană până la 2500€.

Aplicați direct la adresa de email : delta.personal-service@outlook.de cu C.V-Lebenslauf in limba română sau germană. Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la numărul de telefon : 0049 151 71 115 115. Nu se percepe comision de mediere.

Va reamintim ca pe site sunt sute de oferte de angajare, daca va intereseaza cautati-le si aplicati la cele care vi se potrivesc.  Nu lasati meaje, contactati angajatorul. Toate anunturile de pe site-ul nostru au trecute deate de contact, telefon. In cazul in care aveti informatii suplimentare despre angajator puteti lasa mai jos un comentariu.

Instalator Germania

Instalator Germania


Oferte recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *