Munca in Germania

Locuri de munca in Germania

Ingrijire batrani in Germania – mai 2018

Ingrijire batrani in Germania – mai 2018

14 May, 2018

Se cauta  o doamna sau un domn cu limba germana la nivel de conversatie pentru îngrijire bătrâni. Pacient 55 ani, in Rollstuhl ( scaun cu rotile ), pacientul nu este dement , foarte liniștit, se ajuta foarte mult pentru transfer, locuiește cu soția dar este nevoie de îngrijitor/îngrijitoare pentru ca soția merge la servici. Atributii: igiena pacientului, gătit și menaj, Salariu 1350€, contract de munca in Germania. Locul este in apropiere de orașul Munchen. Drumuri plătite. Pentru mai multe informatii sunati la  ‭+49 151 661723

Ingrijire batrani in Germania – mai 2018

Repreziniti o firma de recrutare? Noi avem deja posibilitatea sa te promovam la peste 100.000 de romani din Germania! Colaboreaza cu noi pentru a trimite personal cu experienta in Germania la ingrijit batrani. Daca stii o oferta de locuri de munca in acest domeniu, o poti adauga GRATUIT la noi pe site de la rubrica Adauga oferta!

Daca tot ati intrat pe site-ul nostru verificati si alte oferte de munca,  periodic acestea se reinnoiesc! Atentie! Nu postati raspunsuri la anunturi pe site, sunati la numerele de telefon afisate, aici nu este FaceBook, deci cel ce a pus anuntul nu vine sa vada cien scrie si ce, el asteapta sa fie contactat de solicitantii de locuri de munca!


Oferte recente:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *