Adauga oferta

Adauga oferta

Persoanele fizice si firmele care ofera un loc de munca in Germania sunt rugate sa posteze aici ofertele lor de munca, cat mai detaliat. Este indicat sa se anunte ce fel de loc de munca se ofera, cerintele, datele angajatorului, etc. Anunturile sunt gratuite pentru toate firmele de intermediere ce nu percep comision de la angajati inainte ca acestia sa primeasca primul salariu. Nu sunt acceptate firmele ce iau comisioane ascunse, sub forma de bilet pre-platit sau alte astfel de forme mascate de a lua bani de la viitorii angajati.

Firmele ce ofera locuri de munca sunt in general platite de angajator, care isi doreste angajati calificati si seriosi, deci nu exista motive pentru care ar trebui sa platiti in avans sume de bani intermediarilor. Va sfatuim sa cautati periodic si ofertele disponibile pe site-ul EURES! Sunt 100% legale si sigure!

Munca in Germania


Oferte recente:

  • Nu sunt oferte de munca recente

2Comments

  • Se caută medic specialist Pediatrie pentru un Cabinet regiunea Heinsberg (Köln/Düsseldorf/Mönchengladbach)
    Cerințe: •Titlul de Medic Specialist Medicină Pediatrie • Cunoștințe de limba germană min. nivel B2 Clientul nostru oferă: • Șansa de a lucra și trăi în regiunea Heisberg, în apropierea orașelor Köln/Düsseldorf /Mönchengladbach• Mediu de lucru foarte plăcut. Salariu foarte bun. Timp de lucru regulat, flexibil, Ne ocupăm de toate formalitățile necesare angajării Dvs. (recunoașterea dreptului de liberă practică, recunoașterea certificatului de medic specialist), locuința etc
    Vă oferim sprijinul nostru pe parcursul întregului proces de recrutare, dar și pe perioada ulterioară angajării Dvs.
    Detalii in privat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *