Adauga CV

Adauga CV

Rubrica adauga CV este destinata celor ce cauta un loc de munca in Germania si vor ca acest lucru sa fie cunoscut de angajatorii ce sunt dispusi sa angajeze romani. CV-ul trebuie sa nu fie deja plasat pe alt site, pagina de FaceBook, etc. Foarte important este sa mentionati ce loc de munca cautati, sofer, zugrav, programator, bucatar sau alta meserie.

Cand plasati CV-ul incercati sa le spuneti angajatorilor unde sunteti [ In Romania sau Germania, orasul, etc. ], daca stiti sau nu limba germana, cunoasterea ei fiind extrem de importanta, cum puteti fi contactati [ un numar de telefon ], etc.

Va rugam sa fiti cat mai expliciti, nu va zgarciti la cuvinte, nu costa nici un ban! Dupa palsarea anuntului, reveniti sa vedeti daca a fost publicat si daca ati primit un raspuns. Daca pagina pe care a fost publicat anuntul dumneavoastra este distribuita si pe profilul vostru de facebook, sansele cresc de cateva ori! Mult succes!

Angajare_Germania


Oferte recente:

  • Nu sunt oferte de munca recente

2Comments

  • Sunt din jud Buzau am 45 ani si as dori un loc de munca in domeniul forestier drujbist , legator mentionez ca nu vb limba germana . Rog seriozitate si pot fi contactat la nr .0763650472

  • Buna ziua,numele meu este Claudia doresc sa lucrez in Germania pe o perioada nelimitata, in domeniul ingrijirii persoane varstnice.Am mai lucrat in Spania in regim intern 3 ani,dupa aceea in Romania intr-un azil privat,iar personal cu mama mea care a stat la pat 7 ani.Vorbesc lb germana cuvinte uzuale din domeniul haushalt,betreuung si einkauf.formule de salut,prezentare si de politete.Va multumesc.Cer seriozitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *